Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Η οικογενεια.......

Την ώρα που η Μπακογιάννη λέει τα παρακάτω και συζητάει με τη Ραις προσπαθώντας να τσιμπήσει κανένα ανταλλαγματάκι για το όνομα της ΠΓΔΜ: "Είπε ακόμη ότι το Κόσοβο δεν αποτελεί προηγούμενο για την Κύπρο (κατεχόμενα) και την Τουρκία (Κουρδιστάν), ενώ ερωτηθείσα αν η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το Κόσοβο αμέσως μετά την πιθανή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του στις 17 Φεβρουαρίου, τόνισε ότι αν και αναγνωρίζει πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, εντούτοις δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά ιδιαίτερη προσοχή."
O Πούτιν λέει τα παρακάτω: "Στην τελευταία συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από την αναχώρησή του από το Κρεμλίνο επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνέντευξή του συνέδεσε ευθέως τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου με τη διαδικασία ανεξαρτησίας του Κοσσόβου. Μιλώντας σε ειρωνικό ύφος ο κ. Πούτιν τόνισε ότι η Ευρώπη εφόσον υποστηρίζει μία λανθασμένη πολιτική και ετοιμάζεται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσόβου, θα έπρεπε να είχε αναγνωρίσει και τη "βόρεια Κύπρο", όπως χαρακτήρισε τα κατεχόμενα εδάφη, ως ανεξάρτητο κράτος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: